kézilabda

2018.05.21. 18:27

Kikapott utolsó bajnokiján a Misleny

Nem tudta megnyerni utolsó bajnokiját a Kozármisleny SE NB I. B-s női kézilabdacsapata, ennek ellenére a negyedik helyen zárta a szezont, ami története legjobb eredménye. A mislenyiek a meccs előtt elbúcsúztak hat távozó játékosuktól.

K. M. A.

A győzelmet és az ezzel járó két pontot ugyan nem tudta megszerezni a Kozármisleny a szezonzárón, mert az ezüstérmes NEKA egyértelműen jobb volt ezen a meccsen, a szurkolókat mindez cseppet sem zavarta. Remek hangulatot varázsoltak a bajnokira, sőt, utána is: derekasan megünnepelték a negyedik helyet, némi tűzijáték is színesítette a bulit.

A szombati mérkőzés előtt a mislenyiek elköszöntek a szezon végén távozó játékosoktól. A következő idényben Fekete Alexandra, Pukler Glória, Rideg Renáta, Spán Ildikó, Szöllősi Dalma és Vadász Ildikó sem őket erősíti már – illetve utóbbi mégis, de már nem játékosként, hanem erőnléti edzőként. A szünetben pedig két sikeres fiatal csapatot szólítottak a pályára, hogy köszöntsék őket: a felnőtt NB II.-ben bronzérmet szerzett ifiket, valamint a felnőtt megyebajnokságot megnyert serdülőket.

– Csalódott vagyok a teljesítményünk miatt, ugyanakkor az örömöm nagyobb, hiszen negyedikek lettünk, amely helyezés történetünk legjobb eredménye – értékelte az NB I. B-s meccset Kovács Tamás vezetőedző. – Szomorú vagyok, mert egy nagyon jó társaság megy most széjjel, de már most várom a következő szezont, amely során még több kihívással kell szembenéznünk, hiszen egyértelműen megcélozzuk a dobogót! Köszönöm mindenkinek az egész éves támogatást, különösen fantasztikus szurkolóinknak, akik minden körülmények között úgy szurkolnak, mintha bajnoki címet nyertünk volna. Mi lesz, ha egyszer ez sikerül?!

Kozármisleny SE–NEKA 23-30 (11-17)

Női kézilabda NB I. B, Nyugati csoport. Kozármisleny, 350 néző. Vezette: Marton, Szabó. Kozármisleny SE: Gadányi – Hosszu 3, Szemmelrock 4, Halász, Ragoncsa, Palotás 6, Schäffer 2. Csere: Radochay (kapus), Vadász, Markovics 1, Spán 5, Pukler, Linder 2, Tóth T. Vezetőedző: Kovács Tamás.

A női kézilabda NB I. B Nyugati csoportjában a Kozármisleny SE 36 ponttal a negyedik helyen végzett, a Mohácsi TE 28-cal nyolcadik lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában