labdarúgás

2018.08.15. 08:45

Kilátástalannak tűnik a helyzetük

Nagyon forró a helyzet a Szászvár megye I.-es labdarúgócsapatánál, nem vennénk rá mérget, hogy ott lesz a bajnoki rajton a korábban sokkal, de sokkal szebb napokat is megélt együttes. Az előző szezonban hetedik helyen végzett gárda teljesen szétszéledt, új keretet kellene összerakni.

K. Mayer A.

De egyelőre az is kérdés, hogy ki rakja össze az új keretet. Néhány héttel ezelőtt rövid ideig volt edzőjük a szászváriaknak, Kovács Imre ugyanis elvállalta a feladatot, de amikor szembesült a kilátástalannak tűnő helyzettel, inkább megköszönte a lehetőséget és búcsút intett. Azóta felmerült, hogy legyen a felnőttek trénere a csapat korábbi játékosa, Dávid Ervin, aki másfél éve az utánpótlásban zajló munkát koordinálja, de ő is nemet mondott.

Érthető, hiszen senki sem akarja a nevét adni egy katasztrofális szerepléshez. Márpedig nagyon úgy tűnik, hogy ez vár a Szászvárra: a hétfői első edzésen néhány játékos vett részt, köztük olyanok is, akik eddig csak kispályáztak életükben – az biztos, hogy belőlük nem lesz megye I.-es csapat. A Szászvár leadta a nevezését erre az osztályra, szeretne is indulni, de jelen pillanatban ennek nincs sok értelme.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában