kézilabda

2018.02.24. 10:41

Le kell győzniük az utolsó előttit

Egészen elképesztő magasságokba tart a Sport36-Komló NB I.-es férfi kézilabdacsapata: a bajnokság kétharmada után az 5. helyen áll!

K. Mayer A.

Kilvinger Bálint együttese 18 ponttal vezeti a középmezőnyt, s lehetne eggyel több is, ha az előző hétvégén idegenben legyőzi a Gyöngyöst.

– Azért tőlünk jó eredmény, ha idegenben bárkitől pontot szerzünk – fogalmazott Katzirz Dávid, a komlóiak játékosa. – Az életéért küzd a Gyöngyös, ami látszott is. Mondjuk a vége után én sem tudtam hová tenni az egy pontot: az első félidő alapján örülhetünk neki, a második alapján viszont sajnálhatjuk, hogy nem nyertünk, főleg, mert az utolsó másodpercben egyenlítettek a hazaiak.

Ma este (18.00) más lesz a helyzet, elvégre a komlóiak hazai pályán játszanak, s az utolsó előtti helyen szerénykedő Vác ellen mindenképpen két pontot kell szerezniük.

– Ezt a két pontot itthon kell tartani! A Vácnak nyilván fontos lesz ez a meccs is, de mi meg szeretnénk tartani a jelenlegi pozíciónkat, ehhez pedig az ilyen mérkőzéseket be kell húzni. A folytatásban már nem lesz túl szerencsés a sorsolásunk, hiszen játszunk a Veszprémmel és a Szegeddel is, megyünk Egerbe, jön hozzánk a Balatonfüred, szóval biztosan nem fogunk már rengeteg pontot szerezni. De az is biztos, hogy mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy továbbra is sikeresen szerepeljünk, mert most már mindenki úgy van vele, hogy szeretnénk minél előkelőbb helyen zárni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában