Ingatlanajánló

2024.03.25. 13:40

Irány Varga, és egy, a Magyar Népmesék hangulatát idéző völgy

Ha az érintetlen természetben képzeli el az életét, akkor érdemes megnéznie ezt a népi építési stílusjegyeket hordozó parasztházat. A ház felújítást igényel, amire akár támogatást is igénybe vehet. A völgyben épült piros tetős házak pedig egyenesen a “Magyar Népmesék” hangulat világát idézik a hirdető szerint. Nem hiszi? Járjon utána!

Bama.hu

,,Tele kertem zsályával, Szerelemnek lángjával. Nyisd ki, rózsám, kapudat, Hadd kerüljem váradat!"

Ha érintetlen természeti környezettel körülölelt házikóban képzeled el az életed, akkor nézd meg ezt a népi építési stílusjegyeket hordozó parasztházat, melyet Varga településen kínálok megvételre! A völgyben épült piros tetős, hófehérre festett házikók a "Magyar Népmesék" hangulatvilágát idézik!

 

A ház homlokzata rendkívül szép egyedi stílusban lett megalkotva. Hasznos alapterület: 76 nm. (csak a beltér helységeinek négyzetmétere) Szorosan a ház mellett lévő telkek igény esetén megvásárolhatók, melyek összevonhatók.

A házikó elosztása: Tornác, előszoba, 3 lakószoba, fürdőszoba, wc. További épületrészek: gazdasági épület-istálló, pince, ásott kút. Besorolás: kivett lakóház, gazdasági épület. A telek mérete: 1352 nm. Közmű szolgáltatás: víz, villany, szennyvíz- saját emésztővel.

 

Varga Pécstől mintegy 30 kilométerre északra fekszik, Sásd délkeleti szomszédságában. Zsáktelepülés, közúton csak a 66-os főútból, annak 27. kilométere előtt keletre kiágazó 65 189-es számú mellékúton érhető el, Felsőegerszeg érintésével. A faluban jellemzően magyarok, valamint külföldiek laknak. A lélekszám alig haladja meg a 100-at.

A ház külsőleg felújítást igényel, a vevő figyelmébe ajánlom az alábbi pályázatot, melyben részletes leírás van a népi építészeti programról, mint lehetséges pályázati forrásról.

További remek lehetőségekért keresse az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!