Kék hírek, bulvár

2016.06.01. 15:25

Aszfaltoznak a Munkácsyban, változik a forgalmi rend

Felújítják a Munkácsy utca burkolatát egy korábbi közműhiba javítása után, a munkálatok miatt csütörtökön egész napra lezárják az érintett szakaszt – közölte a Tettye Forrásház Zrt.

N. L. (Dunántúli Napló)

A Széchenyi tér és a Perczel utca környékének autós megközelítését várhatóan estig befolyásolja a felújítás. A javítást az tette szükségessé, hogy egy ivóvízbekötés tört el korábban a Munkácsy utca 15. számnál, a Fürdő utca kereszteződésénél. A sérült vezetéket kicserélték a vízszolgáltató szakemberei, ma pedig az út kezelőjének előírásai szerint új aszfaltréteget kap a terület. Mivel a helyreállítást nagy gép végzi, a munka csak teljes útlezárás mellett kivitelezhető.

A környező utcák forgalmi rendje csütörtök reggel nyolctól megváltozik, de a környéket továbbra is meg lehet közelíteni autóval a Rákóczi út felől. Ennek érdekében a Fürdő utcát a Hal tér felől megnyitják és egyben Észak felé egyirányúsítják. Az érintett szakasz lezárása miatt a Munkácsy utca a Kisfaludy Sándor utcától nyugat felé zsákutcává válik.

A forgalomkorlátozás az esti órákig marad érvényben. Az eligazodást tájékoztató táblák is segítik, kérik a közlekedőket, hogy fokozott figyelemmel haladjanak a fenti szakaszokon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!