Közélet

2010.10.01. 09:11

Ezt ígérik a pécsi polgármesterjelöltek

Gyimesi: „A közpénzeket meg kell becsülni” – Keresztes: Kihívás a munkahelyteremtés – Meixner: Szem előtt a peremkerületek – Páva: legyőzhető az adóssággal terhelt múlt.

DN-összeállítás

Gyimesi Gábor, Jobbik: „Nincs már több időnk ölbe tett kézzel várakozni”

Az elmúlt évek felelőtlen gazdálkodását fel kell tárni, meg kell találni a felelősöket, és a törvényes kereteken belül megindítani az eljárásokat. A felelősök nem kerülhetik el, hogy a terhelt ügyek nevekkel együtt nyilvánosságra kerüljenek. További részletek itt olvashatóak.

Dr. Keresztes László Lóránt, LMP: „Olyan csapat kell, amely tiszta lappal indul...”

Az LMP pécsi frakciója garancia lehet arra, hogy a városban többé ne legyenek titkosított szerződések, és az önkormányzat működése, gazdálkodása átláthatóvá váljon. További részletek itt olvashatóak.

Meixner András, MSZP: „Pécs különleges város, kevés hely vetekedhet vele”

Meixner András, a Baloldali Összefogás első embere a munkahelyteremtésre és a közbiztonságra helyezi a hangsúlyt, ugyanakkor félti a helyi értékeket a budapesti „hittérítőktől”, és aggódik a Pécsi Nemzeti Színház körül kialakult méltatlan helyzet miatt. További részletek itt olvashatóak.

Dr. Páva Zsolt, FIDESZ: „Pécs jó irányba tart, a siker kulcsa polgárai kezében van”

Páva szerint siker, hogy Pécs ma újra közösség, amelyik egy irányba megy. Közös célok vannak, amikért együtt dolgozhatnak. A pécsiek akarata, tehetsége, szorgalma és tanácsai nélkül nem tudott volna a város vezetése ilyen pozitív változásokat elérni. További részletek itt olvashatóak.

Választás a bamán: vasárnap élőben

Vasárnap rendszeres választási hírekkel jelentkezünk: reggeltől közöljük a részvételi adatokat és a rendkívüli eseményekről is beszámolunk, este héttől pedig a részeredmények olvashatók oldalunkon.
Késő este pedig már a végleges adatokkal szolgálunk Baranya nagyobb településeiről - tartsanak velünk ezen a választáson is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!