Közélet

2012.08.29. 17:18

Ünnep: öt éve város Kozármisleny

Lesz fúvós- és kórustalálkozó, néptáncbemutatók, szüreti olimpia, utcabál, kakasfesztivál, operett est, de fellép Rudán Joe rockénekes is.

B. A. (Dunántúli Napló)

Várossá választásának ötödik évfordulóját ünnepli a jövő hét végén Kozármisleny, ahol színes programsorozattal köszöntik majd a helyieket, környékbelieket, elszármazottakat, más érdeklődőket. A szeptember 7. és 10. között tartandó programsorozat tulajdonképpen a várossá avatás előtt évtizedeken keresztül megrendezett falunap, illetve szüreti nap helyébe lépett.

Az események jószerivel az egész települést érinteni fogják, a legújabb északi lakóteleptől a régi faluközpontig lesznek programok. Lesz fúvós- és kórustalálkozó, néptáncbemutatók, szüreti olimpia, utcabál, kakasfesztivál, operett est, de fellép Rudán Joe rockénekes is. A családosokat szombaton délelőtt egy színes ligetbe várják piknikelni. A rendezvény sztárvendége Dér Heni és a Sugarloaf zenekar lesz, jövő pénteken este.

A másnapi, jövő szombat esti utcabál közben, fél tíztől lövik fel a tűzijátékot. A rendezvényt az önkormányzat finanszírozza, az Európai Vidékfejlesztési Alap támogatásával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!