Postabontás

2022.12.03. 08:29

Háborog olvasónk: Járhatatlan út visz az edzőközponthoz

Dunántúli Napló

Fotó: Laufer László

Fiam immáron négy éve focizik leigazolt játékosként a PMFC-nél. Imád futballozni, és mi, szülőként szívesen támogatjuk ebben a hobbijában, hiszen amíg sportol, addig sem a telefont nyomkodja, a kanapén ülve. 

Az id. Dárdai Pál edzőközpontban tavaly kezdhettük el az edzést. Előtte az uránvárosi létesítménybe jártak a gyerekek. Kicsit bántam, hogy új helyre „költöztek”, mert ez a komplexum messzebb van, mint előtte, de gondoltam, fejlődik a PMFC, örüljünk neki. 

Ám az első utunk alkalmával máris jött a hideg zuhany. Igaz, eleinte még meg lehetett közelíteni a kovácstelepi rész felől, de az ott lakók hamar véget vetettek ennek, amit meg is értek, hiszen hatalmasra duzzadt az átmenő forgalom a környéken. Megoldásként a városüzemeltetés a Kovácstelep felőli részt lezárta, így most csak a vízmű és a Tesco felől lehet megközelíteni az edzőközpontot – ahogy erre már korábban mások is panaszkodtak a DN SMS rovatában. A probléma, hogy az út mindkét oldalról sáros, gidres-gödrös, ami felháborító és szörnyű, főleg esős időben. Ennek szeretnénk most ezen a fórumon is hangot adni mi, szülők, hogy történjen végre valami előrelépés ebben az ügyben. Korábban zúzott kővel betömték ugyan a lyukakat, ez azonban hamar újra hepehupás lett. Mára hatalmas gödröket kell kerülgetni, az út lassan teljesen járhatatlanná válik. Kérdezem sok-sok szülő nevében a város vezetését, hogy egy ekkora volumenű edzőközponthoz miért nem alakítanak ki normális utat, és egy rendes parkolót?! 

Név és cím a szerkesztőségben 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában