Postabontás

2022.12.18. 20:48

Parkolóházak építése jelentene megoldást - véli olvasónk

Pécsett városszerte nehézséget okoz a parkolás, olvasóink tapasztalatai szerint.

W. K.

Képünk illusztráció

Fotó: Fehér Gábor

Egyikük a következőt írja a témával kapcsolatban: - Hiába vásároltam parkolóbéretet a belvárosba, ez korántsem jelenti azt, hogy meg is tudok állni a munkahelyemhez viszonylag közeli utcában. Sokszor több kört is meg kell tennem a környéken, hogy helyet találjak - növelem a forgalmat, szennyezem a levegőt - vázolta a helyzetet olvasónk. - Örömmel látom, hogy az okosparkolás részeként több kijelző is kikerült a belvárosba, amelyek a szabad férőhelyek számait mutatják. Ettől azonban több hely nem lesz -  a régi vásárcsarnokot kellene parkolóházzá alakítani inkább - fűzte hozzá javaslatként. 

Más a kertvárosi parkolás nehézségeit teszi szóvá, szintén a parkolóház építését is szorgalmazva: - Kertvárosban a parkolás valóban egyre nehezebb. Az autók száma egyre csak emelkedik, új parkolóhelyek viszont nem létesülnek - emelte ki előfizetőnk. - Mélygarázsok kialakításra kellene helyet keresni, talán a zöldterületek alatt lenne erre lehetőség. Vagy egy nagyobb parkolóház is megoldást jelentene - fogalmazza meg tanácsait. - Mindenképp kell valamit tenni, mert a parkolási nehézségek alakók között is sokszor vitákat eredményeznek, ami nem szerencsés. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában