„Teljesen felesleges”

2023.01.24. 18:49

A szórólapok egyáltalán nem hiányoznak – írja olvasónk

A szórólapokat sokan hiányolják, sokan viszont – környezetvédelmi okokból – örülnek annak, hogy egyre kevesebb akciós újság kerül a postaládákba.

W. K.

Fotó: A. Aleksandravicius

– Többen is panaszolták, hogy egyes üzletek az akciós újságaikat megszüntették, és csak online elérhetők a szórólapok – kezdte olvasónk. – Szerintem az internet használata nem annyira bonyolult, hogy ne lehetne azt a pár kattintást megtanulni. A szórólapokhoz rengeteg papírt kell használni, teljesen feleslegesen. A környezet védelmének fontossága is a digitális kiadványok létjogosultságát igazolja – zárta gondolatait. 

Más azt hangsúlyozza, hogy aki ragaszkodik a papíralapú kiadványokhoz, elérheti azokat az üzletekben. – Elfogadom, hogy a nagyon idős emberek nem értenek a számítógéphez. A legtöbb üzletben azonban a pénztáraknál elérhetők az aktuális, illetve a következő heti akciókat tartalmazó szóróanyagok. Ráadásul a tévéreklámokban is megjelennek ezek az információk. Felesleges minden postaládába eljuttatni az újságot. Én is csak kidobtam, amikor megkaptam, mert én a netet preferálom – osztotta meg véleményét olvasónk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában