Postabontás

2023.01.07. 20:34

Az árak meglehetősen csalókák, nem árt figyelni - írja olvasónk

Az árak feltüntetésével kapcsolatban több kifogást is megfogalmaztak olvasóink.

W. K.

- Az árak az egekben vannak, már az lenne  a furcsa, ha nem változnának naponta, hetente az árcimkék. A termékek nagy többségének az ára 9-esre, vagy 99-re, vagy 999-re végződik. Egy forintot vissza nem tudnak adni. És persze ha a kenyér 799 Ft, akkor akkor a vevő azt előszeretettel látja inkább 700-nak, mint 800-nak. Pedig a valós ára 800 forint. Nem becsapás ez? - tette fel a kérdést egy olvasónk. 

Más a reklámtáblákon szereplő árakkal kapcsolatban fogalmazta meg nemtetszését: - Akciós termékeket hirdet sok reklámtábla. Az árak hatalmas, jól látható betűkkel, de aki alaposan megfigyeli a feliratot, az láthatja, hogy kisebb betűkkel ott szerepel, hogy "-tól". Azaz a hirdetésben szereplő árnál magasabbra lehet az üzletben számítani. És mi történik? Becsalogatják ily módon a  vevőt, aki, ha már időt és energiát szánt, hogy a boltba betérjen, akkor is vásárol, ha nem a várt árat látja. Legalábbis, gondolom, a többség így gondolkodik. Nem tartom korrektnek ezt a vevőcsalogatást - írta észrevételében egy másik hozzászóló. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában