Sok a panasz a Tüke Buszra

2023.01.22. 16:54

Máshol is van vajon sofőrhiány?! – kérdezi olvasónk

Az elmúlt időszakban nagyon sok panasz érkezett azzal kapcsolatosan, hogy a Tüke Busz milyen minőségben bonyolítja Pécsen a helyi tömegközlekedést.

W. K.

Fotó: AS

Ennek kapcsán egy olvasónk a következőket fogalmazta meg: – Kíváncsi lennék arra, hogy más, haza vármegyei jogú városok ugyancsak szembenéznek-e hasonló problémákkal, mint a pécsi tömegközlekedési társaság. Ha nem, a pécsieknek érdemes lenne tanulmányozni, hogy máshol hogy oldják meg a sofőrhiányt, és más gazdasági nehézségeket.

Más a következőt tanácsolja: – Többen is szóvá tették már, hogy a helyközi és a helyi tömegközlekedés összevonása ésszerű változtatásokat eredményezhetne. Többek közt költséghatékonyabb is lehetne vélhetően, hiszen megszűnhetnének a párhuzamosságok. Biztos, hogy nagyon komoly feladat ennek a megszervezése, de hosszútávon bizonyára megérné belevágni – fogalmazta meg véleményét olvasónk. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában