Veszély az utakon

2023.02.24. 20:56

Nem mindenki örül az újra kirajzó motorosok láttán

A napsütéssel együtt a motorosok is megjelentek az utakon - olvasóink közül nem mindenki örül ennek.

W. K.

Fotó: Für Henrik

- Beköszöntött a tavasz, és ezzel együtt a motorosok tömegei is megjelentek az utakon. Pécsről Újpetre felé autózva háromszor kellett fékeznem, mert szemből, a sávomban motoros közeledett felém, egy szemből haladó autót előzve. Motorozni szerintem a szabályokat betartva is lehet, az is biztos megadja a szabadságérzetet. Vagy tévednék? Mindenesetre a közlekedés valamennyi résztvevőjét nem kellene, hogy veszélyeztessék! - írta egyikük. 

Egy másik előfizetőnk Pécs és Orfű között találkozott száguldozó motorosokkal. - Hétágra sütött a nap, a motorosok is kirajzottak. Köztudott, hogy Pécs és Orfű között előszeretettel fitogtatják gépeik erejét - most is így történt. Előzgettek mindenkit, feszegetve a határaikat. Javaslom a rendőrségnek, hogy a tavasz beálltával fokozottan ellenőrizzék ezt az útszakaszt, nehogy baleset történjen! - fogalmazta meg véleményét olvasónk. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!