Megérett a fejlesztésre

2023.03.11. 20:56

A pécsi elektromos kerékpárhálózat bővítését hiányolják olvasóink

A pécsi elektromos kerékpárhálózat bővítése indokolt lenne - vélik olvasóink.

W. K.

Fotó: Löffler Péter

- A PécsiKék, azaz a pécsi közösségi elektromos kerékpárhálózat járműveinek téli álma véget ért, ismét a dokkolókban várják tavasztól a két kerékre pattanókat. Egyetemváros és a Zsolnay-negyed összeköttetésére fókuszál a hálózat, jóllehet célszerű lenne Kertváros felé is kiterjeszteni. Talán akkor a diákság is előszeretettel nézne a városnak ebben a részében is albérlet után. Az egyetemisták számára ez a városrész szinte ismeretlen. Jó lenne a vérkeringésbe bekapcsolni - javasolja egy olvasónk.

Más a PécsiKék kihasználtságára kíváncsi: - Érdekelnének a tapasztalatok, hogy elsősorban kik azok, akik használják a pécsi elektromos kerékpárhálózatot, és nekik mik a tapasztalataik, milyenek a visszajelzések. Mindez azért érdekel, mert én még soha nem láttam ezeket az elektromos eszközöket mozgásban. Olyan, mintha folyamatosan a parkolójukban állnának - osztotta meg észrevételeit egy másik olvasónk. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!