„Nem lehetett volna várni nyárig?”

2023.03.23. 19:54

A Szigeti utat érintő munkálatok jelentősen nehezítik a közlekedést – jelezték olvasóink

W. K.

Képünk illusztráció

Fotó: Bujdos Tibor

– Épp a Tüzér utcán haladtam volna a Szigeti út irányába, amikor az útlezáráshoz a szükséges táblákat kitették. Fordultunk is vissza az autókkal, többen is, kisebb káoszt okozva. Tartok attól, hogy hatalmas fennakadások lesznek ezen a környéken a csúcsforgalomban. Minden délután errefelé megyek haza, mindig hatalmas a forgalom. Hogy mostantól mi várható, el se merem képzelni – írta olvasónk. 

Másnak is voltak kellemetlen tapasztalatai: - Csütörtök délután hatalmas volt a forgalom a Megyeri tér környékén, a Megyeri úton. A Szigeti úti munkálatok miatt, gondolom. A lámpák zöld jelzése a hatos útra való kikanyarodáskor rendkívül rövid, jó, ha három autó ki tud érni. Ez lesz most hónapokon keresztül? Nem szeretnék az ott élők helyében lenni, de autósként se könnyű a helyzet. Nem lehetett volna megvárni ezekkel a lezárásokkal a nyár kezdetét? – tette fel a kérdést olvasónk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában