Postabontás

2023.03.13. 13:14

Hosszú sorok kígyóznak a postákon - panaszkodnak olvasóink

Sorok kígyóznak a postákon - ha a helyi adókról szóló csekkeket korábban kiküldte volna az önkormányzat, talán elkerülhető lett volna a tumultus - adtak hangot nemtetszésüknek olvasóink.

W. K.

Fotó: Bach Máté

- Milyen gonosz ez a Pécs városa! Négy munkanapot ad arra, hogy postai csekken befizessék polgárai az ingatlanadót. Nem csoda, hogy kilométeres sorok állnak a posták előtt. Aki más ügyben jár, az is várakozhat most hosszasan. Banki átutalásra az önkormányzat nem ad lehetőséget a kísérőlevélben. Nehezítik a város lakóinak életét, ahol csak tudják! Nem csoda, hogy fogy Pécs lakossága! - adott hangot felháborodásának egy olvasónk. 

- A helyi adót miért csak csekken lehet befizetni? Online miért nem? A 21. században! A postákon eddig is nagy volt a zsúfoltság, a hivatalok számának csökkentése következtében. Most, hogy a helyi adók befizetésének jött el a ideje - és persze a küldeményt az utolsó napokban postázták, ami nem először fordul elő -, hosszasan kell várakozni, ha határidőre le akarja tudni kötelezettségét az ember - panaszolta egy másik olvasónk. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában