Postabontás

2023.03.14. 19:06

Miért kell a szaki után dolgozni? - teszi fel a nagy kérdést olvasónk

Egy építkezés, felújítás kemény munkával, sok stresszel jár.

DCZ.V.

Fotó: Mészáros János

Mindenre oda kell figyelni, anyagokat megrendelni, egyeztetni a szakemberekkel, mindemellett azonban érdemes arra is ügyelni, hogy ne szálljunk el anyagilag, és tartsuk a tervezett ütemtervet. Éppen ezért az ember sok mindent próbál megoldani házon belül, amit lehet a saját kezével megcsinálni.

Mi sem tettünk másképp, amit lehetett, megcsináltunk mi, azonban az ablakok be- és a redőnyök felrakását rábíztuk a szakikra. Miután kész lett, teljesen jónak is tűnt a dolog. Elérkezett a szigetelés, glettelés és festés ideje, amikor is észrevettük, hogy az ablakok több helyen is szét vannak fúrva, rosszul helyezték fel a redőnysíneket, a szúnyoghálókat pedig nem lehetett felhúzni. 

Természetesen kijavítottuk, megcsináltuk magunknak úgy, hogy az esztétikus és funkcióját tekintve is jó legyen. Kérdem én, egy több éves tapasztalattal rendelkező szakember miért nem tudja normálisan elvégezni a munkát, amiért a megrendelő nem keveset fizet? Elszúrni azt ingyen mi is eltudtuk volna, amit neki pénzért sikerült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában