Postabontás

2023.03.13. 08:37

Nem vált be a kertvárosi parkolók felfestése - bosszankodik olvasónk

Illusztráció

Fotó: SunlightStudio

Elsőre jó ötletnek tűnt a kertvárosi panelek közt felfesteni a parkolókat. Hamar kiderült, hogy ezt is sikerült logikátlanuk kivitelezni, ugyanis ahogy a bama.hu is megírta, volt olyan hely, ahol nem vették számításba felfestéskor, hogy útban lehet egy fa...

Megbékéltünk ezzel a komédiába illő helyzettel, de sajnos úgy tűnik, a pofátlan parkolók ellen semmi sem véd.

Én elhiszem, hogy van, akinek szűkös a hely a kiszállásra, természetesen tudom jól, hogy kisgyerekkel pedig nem elég, hogyha az ember félig nyitja ki az ajtót. Azonban szerintem lenne erre más megoldás, azon kívül, hogy két helyet foglalnak el egyesek az autójukkal. Lehetne esetleg olyan helyet keresni, ahol nem két hely közé kell beállni, vagy felviszik a csemetéket és lejön megigazítani, esetleg akinek nagyobb hely kell, és nem sofőr, kiszáll, még mielőtt beparkolna az autó. Vannak lehetőségek, de bizonyára a legegyszerűbb a vonalra állni, elvégre mit számít, ha a munkából hazatérő két utcával lejjebb tud megállni.

Név és cím a szerkesztőségben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában