Téboly

2023.04.19. 12:38

Dugóban ül a város, tömegek keresnek járható útvonalat – panaszolják olvasóink

W. K.

Egyikük a következő gondolatokat fogalmazta meg: – Attól félek, hogy a következő hónapok itt, szeretett városomban a stresszről, idegességről szólnak majd, ami a napi közlekedést illeti. Már többször szenvedő alanya voltam, mindig autóbuszban, ahogy láttam a várakozó autók sorát a reggeli vagy délutáni dugóban. Valahogy az az érzésem, hogy túl sok autó futkos a városban. Ha többen használnák a buszközlekedést, mégis csak hamarabb és nyugodtabban jutnánk a célunkhoz. Egy autóbuszban sokkal több ember elfér, míg az autóban maximum 4-5 személy, de legtöbbször ketten vagy egyedül utaznak.

Másik olvasónk a Jakabhegyi úton tapasztal dugókat mostanában: – A Szigeti út lezárása miatt autósok tömegei keresnek járható útvonalakat, ezért a Jakabhegyi út forgalma is jelentősen megnőtt az utóbbi hetekben. Sajnos van, hogy teljesen beáll a forgalom, az út szélén parkoló autók ugyanis a helyzetet jelentősen megnehezítik. Téboly, így lehet leginkább jellemezni – írta olvasónk. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában