Olvasóink panaszolják

2023.04.22. 12:36

Valamit kezdeni kellene már a kellemetlenkedő varjakkal!

Városszerte kellemetlenséget okoznak a varjak, jó lenne kezdeni végre valamit a problémával - panaszolják olvasóink.

W. K.

Fotó: Löffler Péter

Minap a Petőfi utca környékén egy társasházi szemétgyűjtő konténeren falatozó varjúra lettem figyelmes. Egy vekni kenyeret csócsált, ami zacskóba volt csomagolva. Úgy gondolom, hogy jószándékú emberek a rászorulóknak akasztották a kukára az élelmet. Ami a varjakat azonnal oda is csalogatta. Valamit illene már végre kezdeni ezzel a problémával. Mert évről évre egyre több a varjú, és egyre több helyen okoznak problémát a madarak - adott hangot véleményének olvasónk.

 Más  a következő gondolatokat fogalmazta meg a téma kapcsán: - Sajnos már a Mecsek-oldalban is megjelentek a varjak, pedig ezen a környéken korábban nem voltak jellemzők. A városnak ebben a részében szerencsére sok a fa, amit vélhetően a madarak is észrevettek. Nagyon nem szeretnénk, ha nálunk is olyan helyzet alakulna ki, mint ami Kertvárosban már évek óta tapasztalható. Kérjük a hozzáértőket, találjanak megoldást - írta előfizetőnk. 

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában