Postabontás

2023.05.24. 12:30

Kötélidegek kellenek manapság a vásárláshoz - vélik olvasóink

W.K.

Fotó: Gansstock

Egyikük a következőt panaszolja: - Nagyobb bevásárlókocsival lehetetlen volt a sorok között közlekedni az élelmiszerdiszkontban, ahol a minap vásároltam. Ennek nem volt más az oka, mint az, hogy pultok között, a vevők számára fenntartott közlekedési folyosón vagy raklapon állt a feltöltésre váró áru, vagy pedig a megüresedett kartondobozok gyűjtésére szolgáló konténer állta el az utat. A hab a tortán az volt, amikor megjelent egy alkalmazott, hatalmas méretű guruló rakodóeszközt maga előtt tolva. Annyira feldühített a helyzet, hogy mindent ott hagyva elhagytam az üzletet. Régebben ilyen kiszolgálás teljesen elképzelhetetlennek számított. A vevők elégedettségével senki nem törődik? Kötélidegek kellenek manapság a vásárláshoz. 

Más a parkolói közlekedési morált kifogásolja: - Az élelmiszerüzletek parkolói zsúfolásig teltek, főleg a délutáni órákban, 4-5 óra körül, amikor a legtöbb dolgozó embernek lejár a munkaideje, és mielőtt hazamenne, bevásárol. Amit nem értek, az a következő: ha végeztem, és szeretnék kitolatni a parkolóhelyről, akkor az éppen érkezőknek miért okoz nehézséget, hogy ezt a manővert türelmesen megvárják? Nem elég, hogy a vevők a forgalommal mit sem törődve tologatják a bevásárlókocsikat a parkolóban, az autósokra se jellemző az előzékenység.

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában