Postabontás

2023.05.24. 07:40

Olvasói levél: elvesztett tárcával talált emberség

Dunántúli Napló

A kép illusztráció

Fotó: tommaso79

Május 12-én az egyik helyi járatú buszon felejtettem a pénztárcámat, benne néhány irattal és a teljes fizetésemmel, amit aznap vettem fel. Sajnos a nagy sietségben észre sem vettem, hogy a pénztárcám nincs meg. Szerencsémre egy becsületes fiatalember megtalálta az autóbuszon felejtett értékemet. Az édesanyjával a tárcámban talált adataim alapján végül a munkahelyemen, az egyik felettesemen keresztül értek el telefonon. Rövid egyeztetést követően a pénztárcámban található minden iratomat és a pénzt is maradéktalanul visszakaptam tőlük, cserébe semmit nem fogadtak el tőlem.

Ezúton is szeretném megköszönni nekik a becsületességüket, emberségből és segítőkészségből nálam jelesre vizsgáztak! Nagyon hálás vagyok mind a megtalálónak és az édesanyjának, mind pedig a felettesemnek, jólesik, hogy mi, emberek, nem csak áttaposni tudunk a másikon, hanem önzetlenül tudunk segíteni embertársainkon. 

Kívánom, hogy mindig maradjanak ilyen jó emberek és, ha hasonló helyzetbe kerülnének, akkor hasonló pozitív történet születhessen!

Sz. P. 

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!