Postabontás

2023.05.25. 07:40

Olvasónk szerint tessék-lássék módon nyírták a füvet

Dunántúli Napló

A kép illusztráció

Fotó: KOVACS PETER

Többször megfordulok az egyik belvárosközeli dohányboltban, amellyel szemben egy élelmiszerüzlet található. Szeretném felhívni az illetékesek figyelmét – ha esetleg eddig még nem vették volna észre – , hogy a bolt felé vezető járdaszakasz időnként olyan szemetes, hogy szerintem szégyen az élelmiszer-áruházra nézve. A szemben lévő üzletek igyekeznek tisztán tartani. Ami szembeötlő volt, az a fűnyírás, amire a közeli napokban került sor. Nem tudom, hogy azt ki intézi, de az biztos, hogy ezt a tessék-lássék munkát nem szabadna kifizetni. Éppen csak ott nyírták le a füvet, ahol a papok táncolnak. A széleken, a padoknál maradt a nagyjából harminc centis fű. Látható, hogy a takarítás sem az erősségük, mert a lekaszált fű is szerteszét maradt helyenként. Miért nem lehet egy munkát rendesen elvégezni?

K. G. 

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!