A legjobb reklám

2023.06.18. 11:00

A városban lévő körforgalmak is hirdethetnék a pécsi nevezetességeket - vélekednek olvasóink

Wald Kata

- Mohácson busók, Baján egy hatalmas bogrács, Mórahalom környékén táncoló alakokat ábrázoló szobrok ékesítik a város határán épült körforgalmakat. Azok közepét a település jellegzetességeire a figyelmet felhívó érdekességek bemutatására használják fel, művészi alkotások oda telepítésével. Ami nemcsak látványos, de jó érzéssel is tölti el az oda érkezőt. Pécsett  a körforgalmak mindegyike kopár, semmi, legfeljebb növényzet díszíti. Ennyire ötlettelen lenne ez a város?! - tette fel a kérdést olvasónk. 

Más is hasonló gondolatokat fogalmazott meg: - A körforgalmak zöld szigetein a virágok nagyon szépen mutatnak, de például Zsolnay alkotások is helyet kaphatnának, vagy a város múltját meghatározó bányászatnak is lehetne valamelyik ilyen helyen emléket állítani. Ahogy ezt más városokban is látni lehet - írta előfizetőnk. 

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!