A kézmosásért is fizetni kell?

2023.08.06. 10:50

Csak pénzért mehet a toalettre az ember a bevásárlóközpontban - teszik szóvá olvasóink

A belvárosi bevásárlóközpont mellékhelyisége korábban ingyenes volt, most már fizetni kell a szolgáltatásért, de annak minősége erősen kifogásolható - panaszolják olvasóink.

Wald Kata

A kép illusztráció

- Felháborítónak tartom, hogy 200 forintot kell fizetni a belvárosi nagy üzletházban a mellékhelyiség használatáért, ami viszont használhatónak alig nevezhető. Szombaton délután az egyik fülkében vécépapír nem volt, a másikra enyhén szólva ráfért volna egy alapos takarítás. Amikor ott jártam, éppen ürítették az automatát, így láthattam, hogy bizony nem kevés bevétele gyűlik össze a befizetett 200 forintosokból az üzemeltetőnek. Talán ebből a pénzből futná a folyamatos takarításra - osztotta meg véleményét olvasónk. 

Más a következőt írta: - A belvárosi bevásárlóközpont ételudvarában ebédeltem a minap. Utána megdöbbenve tapasztaltam, hogy a vécé használatáért fizetni kell. Elvárható lenne, hogy az üzletház vendéglátó egységeiben fogyasztók ingyen használhassák a helyiséget. A blokkon egy kóddal ez másutt megoldható, itt miért nem? - tette fel a kérdést előfizetőnk. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában