Tényleg nem kell?

2023.08.05. 19:30

Nincs szükség új akvaparkra - fogalmazta meg markáns véleményét egy olvasónk

Régóta olvasunk a DN-ben a Pécsett létesítendő akvaparkról, a tervezésbe befektetett milliókról, de szerintem nem csak benne, hanem másokban is felmerült a kérdés: kell?

Wald Kata

A Balokány-fürdő évtizedek óta nem működik. Technológiai felújításra volna szükség, nem milliárdokért. A fürdő a keleti városrészekből is jól elérhető, két nagymedencéje és gyerekmedencéje korábban is ellátta a környéket, bár akkor még a nyugati városrészből is jártak úszni vágyók a Balokányba villamossal. 

Korábban arról is volt szó, hogy egy fúrással feltárják a délkeleti mélykarszt melegvizét a fürdő ellátására. Ezzel együtt nem kerülne a vízbeszerzés és a felújítás milliárdos nagyságrendbe, és tán a bejáratnál összetört burkolólapokat is pótolhatná a Zsolnay-gyár. 

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában