Postabontás

2023.09.10. 07:40

Hírnevet érdemel a pécsi sör – véli olvasónk

Wald Kata

A hazánkban önkényuralmi jelképnek tekintett szimbólummal ellátott dobozos sörét a jó nevű európai sörgyár, mint 150 éves termékét reklámozza. Áruházaink nagyban árusítják - olvasható a levélben.

Ez rendben is van. Azonban hazánk első sörgyára, az 1848-ban alapított Pécsi Sörgyár – jelenleg Pécsi Sörfőzde – immár 175 éve gyártja közkedvelt termékeit, köztük a zászlóshajónak tekintett 116 éve közkedvelt sörfajtáját! A kiváló minőségű és népszerű ital a legjobb alapanyagoknak és a jó minőségi mecseki karsztvíznek is köszönhető. 

Az elmúlt évtizedekben feltárt újabb forrásokat a korábbi pécsi megyés püspök áldotta meg, talán ez is hozzájárult a sörféleség folyamatos népszerűségéhez. Itt az idő, hogy a nagy múltú gyár megfelelő küllemmel Európa-szerte piacra küldje a legnépszerűbb termékét, és ezáltal is növelje a cég ismertségét, városunk, hazánk hírnevét. 


Dr. T. M. 
 

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában