Postabontás

2023.09.09. 07:40

Kimaradó járatok rabolják az időt – bosszankodik olvasónk

Dunántúli Napló

Forrás: MW

Tűrhetetlen állapotok uralkodnak a pécsi tömegközlekedésben. Elgondolkodtam azon, hogy mi lesz a télen, ha a meszesi posta bezárása miatt a gyárvárosi postára kell menni szinte naponta, mert a szolgáltatók a sárga csekkeket „csöpögtetve” juttatják el az ügyfeleknek. A napokban az egyik ilyen befizetés másfél órát vett igénybe az autóbuszjáratok kimaradása miatt, pedig a gyárvárosi posta alig három megállóra van a lakhelyemtől. Úgy tűnik, valami elindult „fent”, mert nemrég az egész MÁV vezérkart lecserélték a vasúti közlekedés káosza miatt. Szerintem ugyanezt kellene megtenni a pécsi tömegközlekedés vezetőivel is. Az sem érthető számomra, hogy ha már összevonták a MÁV-ot a Volán vállalattal, akkor ezt miért nem terjesztették ki a helyi közlekedési vállalatokra is? A Komlói úton szinte egymást „kergetik” a Komló és Pécs között közlekedő járatok, miközben mi, meszesiek félórákat várunk, mire egy belváros felé tartó helyi busz megérkezik.

Frantó

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában