Postabontás

2023.10.31. 07:40

Elzárják az időseket az akcióktól? – kérdezi bosszankodva olvasónk

Wald Kata

Fotó: KYNA STUDIO

Közeleg a karácsony, hamarosan kezdetét veszi a sütés-főzés, az ajándékok beszerzésének is lassan itt az ideje. A korábbi években ilyenkor már javában böngésztem a különféle áruházak szórólapjait – meglepetésötletek, illetve akciók után kutatva. A téli estéket sokszor töltöttem a reklámújságok olvasgatásával – kijegyzetelgettem, hogy mikor, mit, hol lenne célszerű megvenni. Nyugdíjas vagyok, az időmből futotta minderre. 

És megtenném szívesen most is, csak hát szórólapokat már egy jó ideje nem kapunk. Az üzletekben talán hozzá lehetne jutni, de pont az lenne a lényeg, hogy sok ajánlatot hasonlítsunk össze, az pedig nem kivitelezhető, hogy boltról boltra járva összegyűjtjük a szórólapokat. Sokaktól hallottam már erre azt a választ, hogy online minden információ elérhető, néhány kattintással meg tudom nézni az ajánlatokat. Hetvenéves elmúltam, nincs érzékem a számítógépekhez, az internet kezelését bonyolultnak találom. Biztos, hogy nem vagyok ezzel egyedül. Szomorúnak tartom, hogy csak azért, mert idős vagyok, nem jutok információkhoz. Elszomorító. 

Név és cím a szerkesztőségben 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!