Kell, vagy nem kell?

2023.07.31. 16:40

Az akciókat tartalmazó szórólapok sokaknak hiányoznak

Az akciókat tartalmazó szórólapok sokaknak hiányoznak, mások azonban örülnek, hogy nem tömik már tele ezekkel a kiadványokkal a postaládákat.

Wald Kata

- Az akciókat tartalmazó szórólapok nem szűntek meg, azok a boltokban elérhetők. Igaz, hogy sokkal kényelmesebb volt, amíg minden héten megtömték a postaládáinkat ezekkel a reklámkiadványokkal, de szerintem a kézbesített újságok fele olvasatlanul a kukában landolt. Most, akinek szüksége van rá, hozzá tud férni, aki pedig nem tart rá igényt, nem kapja feleslegesen. Szerintem nincs ebben semmi kivetnivaló. Környezetbarát megoldás. Ez egy olyan példa, amikor nem csak beszélünk a környezetvédelem fontosságáról, hanem teszünk is érte. Sajnálatos, hogy sokan ebben is csak a rosszat látják - osztotta meg gondolatait olvasónk. 

Más a következőt írta: - Olvasom, hogy a bolti kedvezményeket felsorakoztató reklámanyagokat vannak, akik hiányolják. Ha valaki nem használ internetet, azért biztos van a környezetében valaki, akit megtud kérni arra, hogy mutassa meg a telefonján az aktuális akciókat. Vagy a boltban is megtalálja a kiadványt. 

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában