Postabontás

2023.10.04. 17:30

A lehullott faleveleket ideje lenne elkezdeni összegereblyézni – hívja fel a városüzemeltetés figyelmét olvasónk

A nyárias időjárás ellenére már az őszt idézve hullanak a falevelek – olvasóink remélik, hogy ezt a városüzemeltetés is látja.

Wald Kata

A kép illusztráció

Fotó: Berán Dániel

– Jóllehet az időjárás még a nyarat idézi, de a fák már elkezdték hullatni a leveleiket. Remélem, hogy a városüzemeltetés illetékesei is ezt észrevették. Jó lenne, ha a levelek összegyűjtését időben kezdenék el, nehogy a munka a körmükre égjen. Ha beköszönt a hideg, esős idő, sokkal nehezebb a leveleket összeszedni, ráadásul akkor már a csúszásveszély is fennáll. Mert a járdán hagyott falevelek komoly baleseteket eredményezhetnek, de gondolom, a kerékpárutak esetében a helyzet ugyanez – hívta fel a figyelmet olvasónk.

Más is hasonló gondolatokat fogalmazott meg: – Kertvárosban a lehullott faleveleket ideje lenne elkezdeni összegereblyézni, mert néhol egészen nagy mennyiség gyűlt már össze. És persze a gereblyézés nem elég – azonnal el is kellene szállítani a kupacokat, másképp a munkának semmi értelme – írta olvasónk. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában