Postabontás

2023.11.13. 21:00

Amióta rögzítik a kupakot, nem tudok a palackból jó ízűen üdítőt inni - panaszkodik olvasónk

Wald Kata

Fotó: Janet Worg

A műanyag kupakokat előszeretettel gyűjtöttem az elmúlt években, hiszen azok jótékony célt szolgáltak. Sajnos erre már nincs lehetőség, sőt, egyre több palackról a kupakot már le se lehet szedni. Ami egyáltalán nem kényelmes, mert az ital töltésekor zavaró. Pláne, ha a palack is olyan vékony anyagból készült, hogy összenyomódik a használat során. Mert sajnos ebből is egyre több van forgalomban - bosszankodott olvasónk.

A témához kapcsolódó észrevételt tett az az olvasónk is, aki azt tette szóvá, hogy az új, a palackhoz rögzített kupakokkal nagyon sok ember elvesztette azt az örömet, amit korábban az üdítő palackból történő fogyasztása okozta számára. Az iránt is érdeklődött, hogy vajon a változtatást megelőzően végeztek-e, és ha igen, milyen körben közvéleménykutatást az újdonság bevezetéséről.

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában