Postabontás

2024.01.16. 19:30

Spájzolni online nem nagyon lehet – véli olvasónk

Wald Kata

Fotó: Achira22

Sajnos nekem is voltak rossz tapasztalataim az élelmiszerrendelés kapcsán, ezért ha egészségi állapotomnál fogva arra kényszerülök, hogy házhoz szállítást kérjek, akkor nagyon ügyelek arra, hogy milyen termékeket teszek a virtuális kosaramba. Tejtermékeket például soha nem rendelek, a Postabontásban megjelent olvasói panaszban leírt okok miatt. Többször előfordult ugyanis, hogy két hétre elegendő tejet, illetve joghurtot vásároltam, de ezek közeli lejáratú termékek voltak, azaz egy héten belül mindet el kellett fogyasztani. 

Azt gondolom, hogy a házhoz szállítás pont ezért jó az üzleteknek, mert így a vevő nem tud „kotorászni" a pultban, hogy kiválassza a hátul, vagy az alsóbb göngyölegekben lévő, a frissességét a legtovább megőrző árut, hanem azt kapja, ami a polcokon is legelöl található. Aki tehát hosszútávra szeretne bevásárolni online, és tartalékolni, annak erre nem nagyon van lehetősége. Legalábbis az én tapasztalataim ezt mutatják.  

Név és cím a szerkesztőségben  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!