Postabontás

2024.02.02. 07:40

A dolgozót meg kell fizetni! – jelenti ki olvasónk

Wald Kata

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: onebit

Sokan hozzászóltak már a témához, van aki szerint jó, hogy a nyilvános illemhelyek fizetősek, mások ezen háborognak. Én az Árkád megnyitásától kezdődően éveken át alkalmanként igénybe vettem az akkoriban még ingyenesen használható vécét. Feltételezem, hogy akkor, amikor megnyitották a bevásárlóközpontot, úgy gondolták, hogy az üzlet és környezete tisztántartása érdekében jobb, ha ingyenessé teszik a mosdóhasználatot. A vécétisztítás sehol sem kellemes foglalkozás.

A dolgozót meg kell fizetni.

Akkoriban, gondolom az Árkád volt a munkáltató, és tisztességgel megfizette a dolgozóját. Tudom, hogy országszerte szinte lehetetlen ingyenesen használható vécét találni. Régen Pécsett sok nyilvános vécé volt, biztosan azokat is kellett takarítani, és gondolom, a város fizette az alkalmazottait. Szerintem gebinbe adni az illemhelyeket nagyon rossz ötlet. Most látszanak ennek a negatív jelei. 

T. B. 

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!