Nyaktörő

2024.02.24. 08:54

A járda veszélyes, felújítás nincs - nehezményezi olvasónk

Képünk illusztráció

Fotó: Laufer László

Évek óta kérjük a pécsi önkormányzattól, hogy tegyék végre rendbe a járdát a Táncsics Mihály utcában. Itt csak az út egyik oldalán található gyalogjáró, és az is rendkívül rossz állapotan van. A környéken nagyon sok idős ember lakik - kész életveszély, amikor elindulunk otthonról, mert a hatalmas kátyúkban, repedésekben bármikor hasra eshetünk. 

Olvastam, hogy van olyan elképzelés is, hogy a Mecsekre felvonót terveznek. Szeretném az illetékesek figyelmét felhívni az örökérvényű igazságra, miszerint aki a magasra tör, előbb a földön kell helyt állnia. Úgy gondolom, hogy előbb a pécsi járdák és utak állapotát kellene rendbe tenni, arra kellene pénzt áldozni, és utána lehet foglalkozni az olyan tervekkel, mint egy felvonó. A problémáinkat szívesen elmondanánk az önkormányzati képviselőnknek, de sajnos hiába kértük, a polgármesteri hivatalban a telefonszámát nem adták ki. 

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.


Név és cím a szerkesztőségben

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában