Postabontás

2024.02.01. 19:30

Penész a füstölt sajtra nem kellene – hívja fel a figyelmet olvasónk

Wald Kata

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Artem Oleshko

Csomagolt füstölt sajtot vásároltam. Nem volt akciós, a lejárati idejét is megnéztem: 2024. március 10-e. Nyugodt szívvel tettem a kosaramba, mert tudtam, hogy nem fogom azonnal megenni, és biztos voltam abban, hogy ha február közepén támad kedvem hozzá, akkor is megehetem. Nem lesz addig semmi baja a hűtőben.

A történethez tartozik, hogy havonta kétszer tartok nagyobb bevásárlást.

Olyankor igyekszem mindent amire szükség lehet, megvenni. Így sok időt tudok megspórolni, mert nem kell naponta boltba járnom, és anyagilag is jobban kijövök, hiszen nem kell olyan sokszor üzemanyagot fogyasztanom a bevásárlás miatt. Eljött a nap, hogy a füstölt sajtot megkívántam. A vacsorából azonban semmi nem lett. A zacskóban megpenészesedett élelmiszert találtam. Hogy a zárt csomagolásban ez hogyan történhetett meg, nem is értem. Ennyit a minőségről...

Név és cím a szerkesztőségben 

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában