Hirdetés

2023.09.27. 10:39

Egy megbízható szakember, a gyorsaság már csak hab a tetőn

Fotó: Attasit saentep

Egy nagyobb vihar számos kockázatot jelenthet ingatlanunkra nézve, ezért feltétlenül ajánlott gondoskodni a megfelelő védelemről. Persze nem tudjuk megelőzni az összes viharkárt, de előzetes tervezéssel és tudatos felkészüléssel enyhíthetünk a terheken. Abban az esetben pedig, ha már beütött a ménkű, akkor még inkább sürgetőbb egy megbízható ácsot találni. Már ha sikerül!

Magyarországon a munkaadók 45 százaléka, míg világszerte 36 százaléka panaszkodott szakemberhiányra egyes felmérések szerint. Igaz, a hírek szerint a közelmúltban nagyot csökkent az országban ez a jelenség, de félő, ha tovább csökken a kereslet, akkor újra felerősödik a szakértők kivándorlása.

Tehát mindenképp előny, ha ismerünk egy olyan ácsot, akire bármikor támaszkodhatunk, legyen szó tető készítésről vagy tető felújításról, akinél a régi tetők, az új tetők, a garázstetők, a terasztetők és a melléképületek sem jelentenek problémát.

 


 

Ácsmunkához kötődő szolgáltatásaink:

– Könnyűszerkezetes épületek kivitelezése

– Kocsibeálló, nyitott oldalú garázs, fagarázs építése

– Előtető építése, terasz és erkély fedése

– Szaletli, pergola, kerti pavilon építése

– Melléképületek és egyéb kerti faépítmények

– Gipszkartonozás

 

Ha egy ilyen hozzáértőre van szüksége, akkor hívja bizalommal az alábbi telefonszámot: 0630/687-31-35.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában