Hirdetés

2024.05.27. 15:06

Az üzleti érzékedet kamatoztatnád? Helyezkedj el üzletkötőként Hevesen vagy környékén!

Amennyiben mozgalmas és kihívást jelentő pozícióra vágysz, ahol egyúttal az üzleti készségeidnek is hasznát veheted, az üzletkötői pozíciók kiváló választásként szolgálhatnak számodra. Ilyesfajta lehetőségekkel természetesen Heves vagy a környékbeli városok álláskínálataiban is találkozhatsz. Íme néhány fontos infó ezen állásokkal kapcsolatban!

PR cikk

Forrás: freepik.com

Milyen feladatokra számíthatsz üzletkötőként?

Az üzletkötői feladatok igencsak sokrétűek, amiből adódóan a mindennapok változatossága szinte garantált. Alapvető felelőssége az üzletkötőknek, hogy új potenciális ügyfeleket találjanak, és bővítsék az általuk képviselt cég lehetőségeit és együttműködéseit a piacon. Mindezt természetesen átfogó piackutatás előzi meg, amelynek során a versenytársakat és a megcélzandó ügyfeleket és partnereket egyaránt feltérképezik.

A munkájuk rengeteg utazással, személyes találkozóval is együtt jár. Az üzletkötés előtt ugyanis felkeresik a lehetséges partnert, bemutatják az általuk kínált termék/szolgáltatás legfontosabb jellemzőit, egyeztetést folytatnak egy esetleges együttműködés/értékesítés feltételeiről és kondícióiról, valamint igyekeznek egyezségre jutni az ügyféllel. Emellett a már meglévő partnereket is rendszeresen látogatják, amely látogatások során átbeszélik az időközben felmerülő nehézségeket, felveszik a rendeléseket, illetve egyeztetést folytatnak minden egyéb releváns kérdésben.

A munkának természetesen ily módon van egy adminisztratív szegmense is, beleértve az ügyféldokumentációk kezelését, az árajánlatok összeállítását, a megrendelések feldolgozását, valamint a kereskedelmi és értékesítési osztály felé történő jelentések és kimutatások elkészítését. A pozíció eredményes betöltéséhez tehát értékesítői, kapcsolattartói és adminisztrációs fronton is helyt kell tudni állni.

Hol találkozhatsz üzletkötői álláslehetőségekkel Hevesen és környékén?

Heves és a környékbeli városok bővelkednek a kereskedelmi és értékesítői álláslehetőségekben, amelyek között üzletkötői pozíciók is gyakran előfordulnak. Ezt támasztja alá a régióra specializálódott hevesallas.hu kínálata is, ahol az eladói, értékesítői és egyéb hasonló munkakörök között üzletkötői állások is előfordultak már, és vélhetően a jövőben is időről időre feltűnnek majd: https://hevesallas.hu/allasok/kereskedelem-ertekesites.

Sőt, gyakoriak a területi képviselői álláslehetőségek is, amelyek lényegében – a munkakör gerincét tekintve – ugyanolyan jellegű feladatokkal járnak együtt, mint az üzletkötői címszó alatt futó pozíciók. Érdemes tehát rendszeresen látogatni a portált, vagy akár állásértesítőre is feliratkozni a mielőbbi értesülés és a gyors pályázás lehetőségének céljából!

Kik pályázhatják meg eséllyel az ületkötői pozíciókat?

Az üzletkötői álláslehetőségek a kiemelkedő kereskedelmi szemléletet és az értékesítésben való jártasságot is megkövetelik a pályázóktól. Végzettség tekintetében akár a felsőfokú, ideálisan gazdasági vagy kereskedelmi területen szerzett képesítés is elvárt lehet. Alapvető feltétel továbbá a B kategóriás jogosítvány is, hisz a partnerlátogatások és tárgyalások nagyfokú mobilitást igényelnek.

Előfordulhat, hogy az üzletkötői feladatok külföldi partnerekre is kiterjednek, így a nyelvtudás ugyancsak egy kiemelt fontossággal bíró feltétel lehet. Ugyanez igaz a számítógépes ismeretekre is, amit az adminisztratív teendők indokolnak. Mindezen kívül pedig a kiemelkedő tárgyalástechnika, a kiváló időmenedzsment és a célorientált hozzáállás is általános jellemzője egy sikeres üzletkötőnek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában