Sport

2007.03.14. 13:22

Kulcskérdés lesz Bell semlegesítése

Pécs | A március eleji izgalmas bajnoki mérkőzés után újra összecsap a PVSK-Expo Center Pécs és a ZTE férfi kosárlabdacsapata. Ezúttal a Magyar Kupa negyeddöntőjében kell megmutatniuk Simon Balázséknak, hogy a korábbi győzelem nem a véletlen műve volt.

F. Z. (Dunántúli Napló)

Az oda-visszavágó rendszerű megmérettetés első összecsapása szerdán este hat órától lesz a Lauber Dezső Sportcsarnokban.
Völgyi Péter tanítványai a zalaiakkal már kétszer megmérkőztek a bajnokságban – mindkétszer kis különbségű pécsi győzelem született. A tréner azonban mindenkit óv az elbizakodottságtól.

– A Zalaegerszeg is tovább szeretne jutni, és a két szoros bajnoki mutatja, ismét nehéz párharc előtt állunk. Kulcskérdés lesz Bell semlegesítése, amit a legutóbbi bajnokin nagyjából meg is oldottunk. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy néhány játékosunk kisebb hullámvölgyben van, de én nagyon bízom benne, hogy a kupameccsekre túljutnak ezen, mivel mindenkinek hozzá kell tennie a magáét a továbbjutás érdekében. Legalább olyan fontos a közönség támogatása, hiszen legutóbb éppen a Zalaegerszeg elleni hazai bajnokin sikerült az ő segítségükkel diadalmaskodni – mondta el a vezetőedző.

A férficsapat egyébként még soha nem jutott a Magyar Kupa legjobb négy gárdája közé, azaz a továbblépés történelmi tett lenne.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!