Hallgassa élőben!

Tündérszépek – 2022 Nevezz most!

Tündérszépek 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Nyári Violetta
16, Kömpöc

Nyári Violetta vagyok, 16 éves, Kömpöcön élek. Jelenleg gimnáziumban tanulok, jövőre érettségizem. Hobbim a lovaglás. Hatévesen estem szerelembe a lovakkal. Nagy álmom vált valóra azzal, hogy két gyönyörű ló gazdája lehetek. Kisgyermek-lovagoltatással szeretnék foglalkozni, hogy ők is átélhessék a lovak által nyújtott élményeket és érzéseket. Azért jelentkeztem a szépségversenyre, mert ez segít abban, hogy jobban szeressem magam és erősíti az önbizalmamat. 

Violetta 168 centiméter magas, csillagjegye bika. Kedvenc étele a gombapörkölt galuskával és levendulás teát fogyaszt szívesen. Kedvenc zenéje The Greatest Showman: A Million Dreams. Kedvenc illatai közé tartoznak a gyümölcs illatú parfümök.

Tündérszépek – 2021 döntősök