Hallgassa élőben!

Tündérszépek – 2022 Nevezz most!

Tündérszépek 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Kovács Kinga
16, Nagykanizsa

– A kanizsai Batthyány Lajos Gimnáziumban tanulok biológia-kémia szakon – fogalmazott Kinga. – Kiskorom óta imádom az állatokat, a kutyákat, ezért terveim szerint állatorvos lennék. Van egy kiskutyám is, Molly, akivel imádok sétálni, túrázni. Versenyszerűen akrobatikus tornász voltam, így a sport is jelentős része az életemnek, próbálom magam napi edzésekkel fitten tartani. Nyolcadik éve fuvolázom, nemrég elkezdtem ukulelén is játszani. Ugyan modellkedés terén még nincsen tapasztalatom, mindig is érdekelt, szívesen kipróbálnám magamat ezen a téren. Örülök, hogy indulhattam ezen a nívós Tündérszépek 2021-es versenyen.

A 171 cm magas Kinga a Mérleg jegyében született. Szereti a négysajtos tésztát, a smoothiet és Joji Benee dalait. Kedvenc parfüme a Christina Aguilera.

Tündérszépek – 2021 döntősök