labdarúgás

2018.08.07. 18:07

Mégis Pécsen fogadja ellenfeleit a PMFC

Közleményben tudatta a szurkolókkal a PMFC-t működtető PSN Zrt., hogy az MLSZ elfogadta a klub kérelmét, így az idei szezonban saját stadionjában fogadhatja riválisait Újmecsekalján. Az alábbiakban teljes terjedelmében közöljük a dokumentumot.

bama.hu

„Az elmúlt napokban több olyan határozat is született, amely érinti a PMFC szurkolóit és szimpatizánsait. Kezdve azzal, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség illetékesei jóváhagyták a csapatot működtető PSN Zrt. kérelmét, amelynek érelmében felnőttgárdánk az idei szezonban minden hazai NB III.-as, illetve Magyar Kupa mérkőzését saját törzsközönsége előtt, a Stadion utcában játszhatja le.

Sárai György vezette csapatunk múlt hétvégén a Dunaújváros vendégeként lépett pályára az NB III. Közép-csoportjának 1. fordulójában. A piros-feketék a folytatásban, augusztus 11-én itthon fogadják a Szeged-Grosics Akadémia alakulatát, csakhogy egy korábbi – “szurkolói” rendbontásért kirótt – büntetés miatt a PMFC e mérkőzést zárt kapuk mögött, azaz hazai nézők beengedése nélkül rendezheti csak meg.

Nem utolsósorban egy frissen kézhez kapott tájékoztatás szerint az MLSZ Versenybizottsága főtitkári utasítás alapján szeptember 1-től (5-30. fordulók) a 2018/2019-es NB III.-as nagypályás labdarúgó-bajnokság szombatra kiírt mérkőzéseit is egységesen vasárnapra helyezi át. Végezetül a bérletárusításról, amely várhatóan a jövő héttől indul a klubházban. A szurkolói bérlet ára változatlanul 5000 forint. További részletek hamarosan!”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában