labdarúgás

2018.07.28. 19:02

Nagyon elverte a Misleny a PMFC-t

A Sárai György kezei között újjáformálódó PMFC NB III.-as labdarúgócsapata első felkészülési mérkőzésére utazott el délután Kozármislenybe.

Szakács Miklós

A nyáron alaposan megerősödő Misleny ellen nem sok jóra számíthattak a pécsiek szurkolói, de még így is, nyári edzőmeccshez képest elég sokan voltak ott a mislenyi stadion napsütötte lelátóján – meg még többen a pálya körül, az árnyékban, ugyanis a délután ötös kezdés ellenére rekkenő hőség fogadta a csapatokat.

Az első félidő pedig fèlig meglepetèst hozott, félig pedig azt, amire számítani is lehetett. Igaz, hogy a hazaiak egyáltalán nem meglepő módon 3-0-ra vezettek 45 perc után, ám a különbség egyáltalán nem tűnt reálisnak, az épphogy, csak pár napja összeállt PMFC ugyanis kifejezetten tetszetős futballal rukkolt elő, míg a Kozármisleny elég álmoskásan mozgott.

A szünet után aztán jött a pécsiek B sora (már ha jelen körülmények között lehet egyáltalán ilyen megkülönböztetést tenni), és sok-sok hazai csere is. A Misleny lőtt még kettőt, így végül 5-0-ra megnyerte a baranyai csörtét.

Az tisztán látszott, Németh Zsolt Mislenyében nagy potenciál rejlik, pécsi szemszögből pedig örömteli volt, hogy végre van csapat.

Kozármisleny-PMFC 5-0 (3-0)

Labdarúgó felkészülési mèrkőzés. Kozármisleny, 450 néző.

Kozármisleny: Ipacs (Molnár P.) – Kiss M. (Fiáth), Fekete, Racskó (Sarfenstein), Kocsis – Rácz (Turi, Menyhei), Tóth Márk (Horvát G.) – Beke (Tóth Marcell), Wittrédi (Grabarics), Márkvárt P. (Kovács K.) – Nicsenko. Vezetőedző: Németh Zsolt.

PMFC 1. Félidő: Somogyi – Németh Á., Pinczés, Bajracs, Juhász Gy. – Kálmán Sz., Szellák, Koller, Fujsz – Jerkovics, Péter B.

PMFC 2. Félidő: Somogyi (Kovács B.) – Valkovszki, Csendes, Győrfi, Bischoff – Varró (Kiss K.), Mogyorósi – Kugli, Keresztes, Rácz E. – Udvardi.

Vezetőedző: Sárai György.

Gólszerzők: Márkvárt P., Beke, Wittrédi, Udvardi (öngól), Nicsenko,

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában