magyar kupa

2018.08.18. 18:14

PEAC–PVSK csata lesz a kupában

Sorsoltak a labdarúgó Magyar Kupában, a megyei selejtező második fordulóját augusztus 22-én, szerdán rendezik meg.

Horváth L.

Mivel ez munkanap, a mérkőzések eléggé későn, 18.00-kor kezdődnek. Döntetlen esetén nincs hosszabbítás, rögtön tizenegyespárbaj következik. Még nyolc csapat van versenyben (hatan sikerrel vették az első fordulót, ketten erőnyerők voltak a rajton), valamennyi megyei I. osztályú.

Az MLSZ Baranya Megyei Igazgatóságán csütörtök délután tartották meg a sorsolást, amelyen kiderült, milyen párosítások lesznek a második fordulóban. A mérkőzések: Pécsvárad–Villány, Siklós–Bóly, Szászvár–Sellye, PTE-PEAC–PVSK. A győztesek a harmadik körbe jutnak, amely augusztus 29-én, szintén szerdán lesz. Az országos főtáblára Baranyából két együttes kerül fel. A megyei selejtezőt tizennégy gárda kezdte el, közülük kettő, a Szászvár és a Bóly a nyitányon erőnyerő volt.

A baranyai futballal kapcsolatos a hír, hogy a Mozsgó II. hivatalosan is bejelentette visszalépését, nevezett ugyan a megyei IV. osztályba, de mégsem indul el ott.

Döntetlen esetén máris következik a büntetőpárbaj

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában