Kosárlabda

2018.06.20. 16:00

Sok problémával bajlódtak, de elérték a céljukat

A második helyen végzett a Mohácsi Torna Egylet 1888 férfi kosárlabdacsapata az Egyed Mihály Baranya megyei bajnokságban, a döntőben a Kozármislenytől kapott ki 86-60-ra.

D. Zs. (Mohácsi Újság.hu)

– Aki követte az idei bajnokságot, az tudhatja, hogy a két csapat között nincs ekkora különbség. Az alapszakasz során szoros mérkőzéseket játszottunk a Kozármisleny gárdájával, igaz, ott is mindkét alkalommal ők örülhettek – fogalmazott Oszvald László, a mohácsiak játékos-edzője. – A második hellyel, a döntőbe jutással elégedett vagyok, hiszen a szezon kezdetén felállított célunkat sikerült elérnünk.

Egész évben rengeteg probléma hátráltatta a mohácsi csapatot. Sérülések, illetve a játékosok egyéb elfoglaltságai miatt nem mindig tudtak teljes létszámmal készülni a mérkőzésekre, és ez sokszor meg is látszott a játékukon. A következő szezonra mindenképpen szeretnék egyben tartani a csapat magját, s van pár poszt, amelyen erősítésre szorulnak, ezért szeretnének új játékosokat igazolni.

Az utánpótlásban jelenleg mintegy huszonöt fővel folynak az edzések, a létszám folyamatosan bővül. Toborzás legközelebb a nyári szünet után, szeptemberben várható. Továbbra is várják azoknak a gyerekeknek a jelentkezését, akik szeretnék kipróbálni a kosárlabdázást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában