Egyéb

2015.04.20. 12:31

Megjelent a Csodálatos természet-sorozat

A Természet csodái-sorozat lenyűgözően izgalmas és változatos kicsik és nagyok számára egyaránt.

BAMA

Az új 15 részes magazin valódi rovarokkal, ásványokkal és sokmillió éves kövületekkel már kapható az újságárusoknál. A magazinok sok-sok érdekességet tartalmaznak rovarokról, őslényekről és ásványokról. Az olvasóknak lehetőségük nyílik mindent megtudni a környezetünkben apró élőlények világáról és a természet sok millió éves titkairól.

A Csodálatos természet-sorozat részei kéthetente jelennek meg, a sorozat minden egyes tagja egy ismeretterjesztő magazint és ajándékként egy hozzá tematikájában szorosan kapcsolódó rovart, ásványt vagy őskövületet tartalmaz.

A magazinokhoz adott rovarok a műgyanta gömbnek köszönhetően minden oldalról alaposan szemügyre vehetőek, ezáltal a legapróbb részletek is jól megfigyelhetőek.

Az első lapszám bevezető áron CSAK 795 Ft-ért vásárolható meg, melyhez AJÁNDÉKBA jár egy 50 millió éves valódi cápafog! A lapban minden érdekfeszítő információ megtalálható a cápák életéről, mindemellett az olvasóknak lehetőségük nyílik műgyanta gömbben található cápafog tanulmányozására is.

A sorozat valamennyi számában sok-sok érdekes, meglepő információt olvashatsz az őslényekről. Tudtad például, hogy egyes őslényfajok már 250 millió éve is éltek, jóval a dinoszauruszok megjelenése előtt? A sorozathoz ajándékba adott őslénymaradványok is valódiak, gondosan megtisztítva zártuk gömbbe őket, hogy a mintázatot és a szerkezetet is alaposan tanulmányozhasd.

Az ásványok a föld mélyének ősi, titokzatos világáról mesélnek. Sok millió év alatt számtalan lenyűgöző színű és mintázatú ásványt, kőzetet hozott létre a természet. A sorozathoz két ásványt kaphatsz ajándékba, melyeket eredeti lelőhelyükön hoztunk felszínre. A mintákat megtisztítottuk, csiszoltuk vagy hasítottuk, hogy minél részletesebben megfigyelhesd a jellemzőiket.

Gyűjtsd Te is ezt a káprázatos kollekciót, legyen tiéd az összes ajándék rovar, ásvány és kövület!

Keresd az újságárusoknál!

Ha szeretnél előfizetni kedvezményes áron a teljes sorozatra, további információkat ezen az oldalon találsz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!