Az első találkozó

2023.05.11. 21:00

Meglátogatták az ökoparkbeli állatokat az óvodások (galéria)

M. R.

Egynapos, vonatos utazásra indultak múlt hét végén a bicsérdi óvodások, a környékbeli települések, a bicsérdi mellett a bodai és zóki önkormányzatainak összefogásával és támogatásával. Bükkösdön a vasútállomáson lovaskocsi várta őket, onnan az ökoparkba mentek, ahol állatsimogatón vehettek részt. Kecskék, juhok, őzek, szarvasok és nagy játszótér állt a rendelkezésükre. Az itt elfogyasztott közös ebédet követően ismét lovaskocsival érkezhettek az állomásra, ahonnan visszaindultak vonattal Bicsérdre.

A gyermekek közül sokan nem ismertek még minden állatfajt, amely az ökoparkban él, így itt erre is alkalom nyílt, hogy közelről találkozhassanak velük.

Szintén új élményt jelentett többek számára a vonatos utazás is, így a közel negyven résztvevő óvodás sok tapasztalattal gazdagodott a kirándulás és a játék során, számos fénykép is készült, amelyek őrzik majd a látogatás emlékét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában