Jelentős beruházás

2021.12.02. 08:58

Épül az új üzemcsarnok a mohácsi ipari parkban

Új, több mint 2600 négyzetméter hasznos alapterületű üzemcsarnokot építenek 450 millió forintos fejlesztési forrás felhasználásával a mohácsi önkormányzat tulajdonában álló ipari parkban – közölte az önkormányzat.

M. B. (forrás: Mohácsi Újság.hu)

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban finanszírozott, 2022 őszéig megvalósuló beruházás eredményeként kéthajós üzemcsarnok jön létre szociális blokkokkal, egyik részében egy öt tonna teherbírású híddaruval. A fejlesztési területen nyolc autó és három kamion befogadására alkalmas parkoló létesül, míg a csarnok tetőszerkezetén 50 kilowatt (kW) teljesítményű napelemes rendszert telepítenek.

A beruházás célja egyrészt a fejlesztéssel érintett üres ingatlan hasznosítása, másrészt, hogy kielégítsék a vállalkozások részéről jelentkező keresletet. A fejlesztés eredményeként új munkahelyek létesülnek a városban, élénkül a helyi gazdaság, javul a foglalkoztatottság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában