Lehet jelentkezni!

2023.04.14. 13:39

Osztálykirándulásra hív a PTE, segíthet a továbbtanulásban

Cz. E.

A kép illusztráció

Fotó: Ground Picture

Még nem tudod, hogy mi legyél, ha nagy leszel? A Pécsi Tudományegyetem ebben is segítséget nyújt, méghozzá pályaorientációs osztálykirándulás keretében. Az intézmény segít dönteni abban, hogy érettségi után dolgozzunk vagy továbbtanuljunk, és megmutatja milyen az élete az egyetemistáknak. Arról nem is beszélve, hogy a kirándulás a tanév elején lenne, és mi lehet jobb annál, mint egy kis kikapcsolódással kezdeni az évet.  

Igazából annyit kell tenni, hogy rá kell venni az osztályfőnököt és az osztálytársakat, hogy Pécsen legyen az idei osztálykirándulás. Ha ez megvan, akkor csak fel kell venni a kapcsolatot a PTE ügyintézőjével.

A kirándulás során az egyetem hallgatóival karöltve fedezhető fel Pécs városa, akik már bennfentesként mutatják meg, hogy milyen is a pécsi egyetemi életérzés. Városvetélkedővel egybekötött campustúrákkal körbevezetik az osztályokat a karokon, és egy interaktív sétával is készülnek a szervezők, amelynek keretében olyan kérdésekre kaphatnak választ a diákok, tanárok, mint például: Melyek a jó helyek Pécsen? Milyen a koleszos vagy éppen az albérleti lét? Milyen szakok vannak? Hogyan építhető karrier? Milyen lehetőségek vannak a városban az egyetem mellett?  

És, ha ez nem lenne elég, akkor még egy plusz élménnyel megtoldja a PTE a kirándulást. A kar, az ott folyó élet megismerése mellett kedvezményes árú programokot kínál az osztályoknak, amely ajánlatokról a kapcsolattartónál kell érdeklődni.  

További kérdés, jelentkezés esetén az alábbi oldalt kell felkeresni: https://pte.hu/hu/felveteli/palyavalasztas/osztalykirandulas

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában