Édes élet

2023.09.26. 12:30

Megtelt élettel a hétvégén a pécsi vásárcsarnok

Óriási siker volt a Vásárcsarnokok, Piacok Együttműködési Fórumának első programja, a Nyitott Piacok Napja.

Zsigmond József

Fotó: Laufer László

A rendezvény elsősorban a vásárlóknak szólt és a piacozáshoz akart kedvet csinálni szerte az országban, így Budapest mellett Miskolcon, Győrben, Székesfehérvárott, Kecskeméten, Kaposvárott, Szombathelyen, Zalaegerszegen és Pécsett. A pécsi vásárcsarnokban mutatkozott be az Édes élet - A méhek titokzatos világa vándorkiállítás, a kiállításhoz kapcsolódóan nagyon népszerűek voltak a mézórák, a méhészek kóstolóval, mézeskaláccsal várták a gyerekeket. 

Sokan jelentkeztek a piaclátogatásra is, minden meghirdetett csoport betelt, a gyerekektől a nyugdíjasokig több generáció látogatta meg a vásárcsarnokot a kulisszák mögött. A Magyar Vöröskereszt által szervezett egészségügyi szűrésekre, vérnyomás-, testzsír-, és vércukormérés is folyamatos volt az érdeklődés. Az óvodás csoportok virágokat ültettek és saját készítésű dekorációval látták el a kaspókat, míg a Sopianae Brass tehetséges fiatal fúvósai töltötték meg a vásárcsarnokot dallamaikkal. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában